Ponedjeljak, 03 Travanj 2017

RTL objavio svoju anketu za Varaždin - pogledajte kako stoje kandidati za gradonačelnika

RTL je u svojoj današnjoj emisiji Hrvatska Danas objavio rezultate ankete za gradonačelnika Varaždina te za ulazak u Gradsko vijeće.

Prema toj anketi lista kandidata za gradonačelnika izgleda ovako:

 1. Alen Kišić - 25%
 2. Damir Habijan - 16,2%
 3. Natalija Martinčević - 14%
 4. Zlatan Avar - 9,4%
 5. Mirjana Kolarek Karakaš - 6,6%
 6. Ladislav Ilčić - 5,6%
 7. Vlada Sevšek - 3,3%
 8. Dario Carev - 1,2%
 9. Ostali - 4,7%
 10. Neodlučni - 14%

Zasad u drugi krug idu Alen Kišić i Damir Habijan. Ukoliko se njih dvojica budu sučelila, glasovi bi izgledali ovako:

 • Kišić - 37,37%
 • Habijan - 29,29%
 • Ne znaju - 18,18%
 • Ne bi glasali - 15,15%

Slični bi bili rezultati i kada bi se u drugom krugu sučelili Kišić i Martinčević, s tim što bi postotak onih koji ne bi izašli glasati bio još 20% veći.

Objavljeno: 03.04.2017., evarazdin.hr

Pročitano puta: 78

MOJE ŠKOLOVANJE

 

vern
foi
lspr
fes
fpz

 

Prikaz obrazovnih institucija koje su utjecale na oblikovanje moje profesionalne karijere te koje su na neki način odredile moj životni i profesionalni put. Dobivena znanja i vještine koristio sam na najbolji mogući način, što kroz poslovne sustave u kojima sam radio, a kasnije, za korist i na dobrobit široj zajednici.

O MENI

Politika nije moj jedini izbor ali se bavim njome jer želim utjecati i biti aktivni sudionik društvenih procesa i na taj način pokušati pomoći dobrobiti moje djece, moje obitelji, i svih građanki i građana našeg grada, naše županije i naše države.

Moj svjetonazor je socijaldemokracija, opcija koja traži slobodu, pravdu i jednakost za svakog pojedinca i štiti pravo svakog čovjeka, neovisno o bilo kojem njegovom opredjeljenju. Čovjek sam širokih vidika, pun poštovanja i razumijevanja prema svakome, ali uvijek s vlastitim stavom.

MOJA VIZIJA

Želim biti političar koji dolazi iz naroda, i u narodu je svakodnevno, jednostavan, pristupačan i uvijek spreman na pomoć svakom čovjeku.

Želim biti političar koji okuplja a ne razdvaja, i čovjek koji na čelu kvalitetnog tima SDP-a može ponuditi Varaždinu bolje sutra.

KONTAKT PODACI

telefon+385 (0)42 213 165
 

emailinfo@alenkisic.eu
varazdin@sdp.hr

adresaTrakošćanska 24
42 000 Varaždin