Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017

Zaklada "Sveti Mihael" je sa sveukupno 30 tisuća kuna nagradila sedam projekata

Zamjenik župana Alen Kišić danas je u ime Zaklade za prevenciju kriminaliteta 'Sveti Mihael' potpisao ugovore o dodjeli financijskih potpora za preventivne projekte.

Zaklada za prevenciju kriminaliteta 'Sveti Mihael' je krajem siječnja raspisala Javni poziv za dodjelu financijskih potpora u ukupnom iznosu od 30 tisuća kuna, za projekte koji doprinose sigurnosti građana i prevenciji kriminaliteta kod mladih osoba.

Tako je III. Osnovnoj školi Varaždin dodijeljeno 3 tisuće kuna za projekt "Ljubav u pokretu", Osnovnoj školi Svibovec 3.200 kuna za projekt "Prevencija elektroničkog nasilja – vršnjačka edukacija odgovornog korištenja društvene mreže Facebook", Osnovnoj školi Ludbreg 3 tisuće kuna za projekt "Sigurno u prometu", zatim Medicinskoj školi Varaždin 4.600 kuna za projekt "Rizični čimbenici odrastanja i mogućnosti mladih", Drugoj gimnaziji Varaždin 4 tisuće kuna za projekt "Upravljanje konfliktima – kultura suradnje", Strojarskoj i prometnoj školi Varaždin 3.500 kuna za projekt "Biciklom do škole" i VTV televiziji 8.700 kuna za projekt "Zaštitite svoj bicikl od krađe".

- Tri osnovne i tri srednje renomirane škole s područja naše županije prijavile su kvalitetne projekte, zajedno s VTV televizijom koje su Policijska uprava i Upravni odbor Zaklade prepoznali. Zahvaljujem svima koji su se prijavili na Javni poziv Zaklade, kao i članovima Upravnog odbora koji svoje slobodno vrijeme izdvajaju bez naknade za ovu Zakladu. Po Javnom pozivu zaprimili smo 12 projekata, što je pokazatelj da Zaklada ispunjava svoj cilj i ako samo jedno dijete spasimo da ne postane žrtva, učinili smo mnogo - zaključio je Kišić.

Objavljeno: 13.03.2017., evarazdin.hr

Pročitano puta: 36 Zadnja promjena: Utorak, 14 Ožujak 2017

MOJE ŠKOLOVANJE

 

vern
foi
lspr
fes
fpz

 

Prikaz obrazovnih institucija koje su utjecale na oblikovanje moje profesionalne karijere te koje su na neki način odredile moj životni i profesionalni put. Dobivena znanja i vještine koristio sam na najbolji mogući način, što kroz poslovne sustave u kojima sam radio, a kasnije, za korist i na dobrobit široj zajednici.

O MENI

Politika nije moj jedini izbor ali se bavim njome jer želim utjecati i biti aktivni sudionik društvenih procesa i na taj način pokušati pomoći dobrobiti moje djece, moje obitelji, i svih građanki i građana našeg grada, naše županije i naše države.

Moj svjetonazor je socijaldemokracija, opcija koja traži slobodu, pravdu i jednakost za svakog pojedinca i štiti pravo svakog čovjeka, neovisno o bilo kojem njegovom opredjeljenju. Čovjek sam širokih vidika, pun poštovanja i razumijevanja prema svakome, ali uvijek s vlastitim stavom.

MOJA VIZIJA

Želim biti političar koji dolazi iz naroda, i u narodu je svakodnevno, jednostavan, pristupačan i uvijek spreman na pomoć svakom čovjeku.

Želim biti političar koji okuplja a ne razdvaja, i čovjek koji na čelu kvalitetnog tima SDP-a može ponuditi Varaždinu bolje sutra.

KONTAKT PODACI

telefon+385 (0)42 213 165
 

emailinfo@alenkisic.eu
varazdin@sdp.hr

adresaTrakošćanska 24
42 000 Varaždin