Ponedjeljak, 06 Ožujak 2017

Alen Kišić - lokalni "Bandić" koji je uspio biti kontroverzan i ostati - nekontroverzan

Riječ s gospođom ispred mesnice, osmijeh prodavačici u ribarnici; kava u gradskoj vrevi, a poslije još i rukometna utakmica, te tako intenzivno već više od godinu dana. Politički protivnici i dio javnosti shvaća to kao populizam, a Alen Kišić u eTV prilog odgovara na ovo ali i brojna druga pitanja.

 

Naime, ovaj SDP-ovac u relativno kratkom vremenu uspio se nametnuti i u svojoj stranci i svojem koalicijskom partneru kao zajednički kandidat za gradonačelnika, a koji pamte, nešto ranije nije mu bilo strano društvo ni „zakletih“ HNS-ovih političkih protivnika. Ivana Čehoka i Radmira Čačića.

Kišića smo stoga upitali:

  • Je li njegova politika populizam
  • Zašto oporba i dio javnosti smatraju da nije napravljeno ništa
  • Ostaje li i dalje kod smjene direktora Varkoma
  • Što je zamjerio Čačiću
  • Viđa li se i dalje s Čehokom
  • Je li se u Varaždin doselio zbog kandidature
  • Kako komentira političku aferu s maloljetnim SDP-ovcem
  • Koja je njegova vizija Varaždina

Objavljeno: 06.03.2017., evarazdin.hr

Pročitano puta: 49 Zadnja promjena: Utorak, 07 Ožujak 2017

MOJE ŠKOLOVANJE

 

vern
foi
lspr
fes
fpz

 

Prikaz obrazovnih institucija koje su utjecale na oblikovanje moje profesionalne karijere te koje su na neki način odredile moj životni i profesionalni put. Dobivena znanja i vještine koristio sam na najbolji mogući način, što kroz poslovne sustave u kojima sam radio, a kasnije, za korist i na dobrobit široj zajednici.

O MENI

Politika nije moj jedini izbor ali se bavim njome jer želim utjecati i biti aktivni sudionik društvenih procesa i na taj način pokušati pomoći dobrobiti moje djece, moje obitelji, i svih građanki i građana našeg grada, naše županije i naše države.

Moj svjetonazor je socijaldemokracija, opcija koja traži slobodu, pravdu i jednakost za svakog pojedinca i štiti pravo svakog čovjeka, neovisno o bilo kojem njegovom opredjeljenju. Čovjek sam širokih vidika, pun poštovanja i razumijevanja prema svakome, ali uvijek s vlastitim stavom.

MOJA VIZIJA

Želim biti političar koji dolazi iz naroda, i u narodu je svakodnevno, jednostavan, pristupačan i uvijek spreman na pomoć svakom čovjeku.

Želim biti političar koji okuplja a ne razdvaja, i čovjek koji na čelu kvalitetnog tima SDP-a može ponuditi Varaždinu bolje sutra.

KONTAKT PODACI

telefon+385 (0)42 213 165
 

emailinfo@alenkisic.eu
varazdin@sdp.hr

adresaTrakošćanska 24
42 000 Varaždin