Ponedjeljak, 20 Veljača 2017

Županijska donacija Caritasu, Crvenom križu i socijalnoj samoposluzi

Kako bi pružili pomoć onima kojima je ona najpotrebnija i dostojno obilježili Svjetski dan socijalne pravde, Varaždinska županija donirala je više od pola milijuna kuna za rad Crvenog križa, Caritasa Varaždinske županije i Socijalne samoposluge "Kruh Sv. Antuna".

 

U prostorijama Županije danas su potpisani ugovori za donacije. Izdvojeno je ukupno 430 tisuća kuna za redovnu djelatnost Društva Crvenog križa, 60 tisuća kuna za Caritasovu pučku kuhinju te 30 tisuća kuna za Socijalnu samoposlugu „Kruh sv. Antuna“. Ovo je četvrta godina za redom da se Županija financira ustanove, a kako kažu, pobrinut će se da tako i ostane.  Potpisivanju su nazočili zamjenik župana Alen Kišić, ravnateljica Društva Crvenog križa Varaždinske županije Nada Liber, ravnatelj biskupijskog Caritasa mr. Ante Šola te predstavnik Socijalne samoposluge „Kruh sv. Antuna“ Zdenko Viljevac.

Pročitano puta: 45 Zadnja promjena: Srijeda, 22 Veljača 2017

MOJE ŠKOLOVANJE

 

vern
foi
lspr
fes
fpz

 

Prikaz obrazovnih institucija koje su utjecale na oblikovanje moje profesionalne karijere te koje su na neki način odredile moj životni i profesionalni put. Dobivena znanja i vještine koristio sam na najbolji mogući način, što kroz poslovne sustave u kojima sam radio, a kasnije, za korist i na dobrobit široj zajednici.

O MENI

Politika nije moj jedini izbor ali se bavim njome jer želim utjecati i biti aktivni sudionik društvenih procesa i na taj način pokušati pomoći dobrobiti moje djece, moje obitelji, i svih građanki i građana našeg grada, naše županije i naše države.

Moj svjetonazor je socijaldemokracija, opcija koja traži slobodu, pravdu i jednakost za svakog pojedinca i štiti pravo svakog čovjeka, neovisno o bilo kojem njegovom opredjeljenju. Čovjek sam širokih vidika, pun poštovanja i razumijevanja prema svakome, ali uvijek s vlastitim stavom.

MOJA VIZIJA

Želim biti političar koji dolazi iz naroda, i u narodu je svakodnevno, jednostavan, pristupačan i uvijek spreman na pomoć svakom čovjeku.

Želim biti političar koji okuplja a ne razdvaja, i čovjek koji na čelu kvalitetnog tima SDP-a može ponuditi Varaždinu bolje sutra.

KONTAKT PODACI

telefon+385 (0)42 213 165
 

emailinfo@alenkisic.eu
varazdin@sdp.hr

adresaTrakošćanska 24
42 000 Varaždin