Petak, 02 Lipanj 2017

Kišić se ispričao Čehoku: ''Točno je da nema optužnicu za primanje mita od Stanoinga''

Jučer je kandidat za varaždinskog gradonačelnika Alen Kišić zajedno sa svojim suradnicima održao pressicu ispred zgrade VTC-a i rekao kako je upravo ta zgrada 'spomenik Čehokovog upravljanja'' i tom je prilikom rekao kako Čehok ima optužnicu za primanje mita od Stanoinga.

Nakon što je Čehok reagirao na Kišičeve riječi i sve nazvao ''prljavom laži'' s kojom on nema veze, Kišić je poslao priopćenje u kojem se ispričava Čehoku.

- Tu je gospodin Čehok u pravu, takve vrste optužnice nema. Nema optužnice ni za bilo kakve poslove oko VTC-a, i to nisam ni navodio, nego smo to spomenuli kao jedan simbol upravljanja gradom i devastacije prostora u vrijeme gradonačelnika Čehoka (neovisno o tome tko je izdao dozvolu).- izjavio je Kišić

Napomenuo je također da Uskokova optužnica jest potvrđena, a u njoj ga se među ostalim, tereti i za primanje mita od g. Bunića u iznosu od 100 tisuća kuna kojima je plaćen dio kupoprodajnog iznosa stana.

- Žao mi je što ove optužnice zauzimaju toliki prostor i što o njima toliko govorimo, što je jasno da i Čehoku ne odgovara, ali jednostavno smatramo kako je bitno da se o njima govori, jer će njihov ishod uvelike utjecati na funkcioniranje našeg Grada, s obzirom da će biti veliko opterećenje za Čehoka bude li izabran.- dodao je Kišić.

Objavljeno: 02.06.2017., evarazdin.hr

Pročitano puta: 70 Zadnja promjena: Petak, 02 Lipanj 2017

MOJE ŠKOLOVANJE

 

vern
foi
lspr
fes
fpz

 

Prikaz obrazovnih institucija koje su utjecale na oblikovanje moje profesionalne karijere te koje su na neki način odredile moj životni i profesionalni put. Dobivena znanja i vještine koristio sam na najbolji mogući način, što kroz poslovne sustave u kojima sam radio, a kasnije, za korist i na dobrobit široj zajednici.

O MENI

Politika nije moj jedini izbor ali se bavim njome jer želim utjecati i biti aktivni sudionik društvenih procesa i na taj način pokušati pomoći dobrobiti moje djece, moje obitelji, i svih građanki i građana našeg grada, naše županije i naše države.

Moj svjetonazor je socijaldemokracija, opcija koja traži slobodu, pravdu i jednakost za svakog pojedinca i štiti pravo svakog čovjeka, neovisno o bilo kojem njegovom opredjeljenju. Čovjek sam širokih vidika, pun poštovanja i razumijevanja prema svakome, ali uvijek s vlastitim stavom.

MOJA VIZIJA

Želim biti političar koji dolazi iz naroda, i u narodu je svakodnevno, jednostavan, pristupačan i uvijek spreman na pomoć svakom čovjeku.

Želim biti političar koji okuplja a ne razdvaja, i čovjek koji na čelu kvalitetnog tima SDP-a može ponuditi Varaždinu bolje sutra.

KONTAKT PODACI

telefon+385 (0)42 213 165
 

emailinfo@alenkisic.eu
varazdin@sdp.hr

adresaTrakošćanska 24
42 000 Varaždin