Ponedjeljak, 29 Svibanj 2017

Habek zadovoljan 'prvim poluvremenom', Kišić opet poziva na referendum protiv Čehoka

Na današnjoj presici šef županijskog SDP-a Mario Habek ponovio je svoje zadovoljstvo rezultatima stranke u prvom krugu, a izrazio je optimistična očekivanja prije nedjeljnog drugog kruga u Varaždinu, Petrijancu i Klenovniku.

Premda je spomenuo veliku razliku u prvom krugu varaždinskih izbora u korist Čehoka, Habek se nada mogućnosti preokreta rezultata.

- Vjerujemo da možemo nadoknaditi razliku i pobijediti. Kandidati s velikom prednosti u prvom krugu nerijetko ne ostvare najbolji rezultat i u drugom. Još nije gotovo dok nije gotovo. - izjavio je Habek. Na njegove se riječi nadovezao i SDP-ov kandidat za varaždinskog gradonačelnika Alen Kišić.

- Drugi krug izbora u Varaždinu je referendum o tome želimo li da nam grad vodi osoba koja ima potvrđene optužnice da je oštetio grad. Ove optužnice mogu ometati Čehoka u njegovom radu. Već smo postali nacionalni slučaj, čuli ste, primjerice, komentare novinara Šprajca. - istaknuo je Kišić.

Na naše pitanje Habeku kako tumači određene glasove nezadovoljstva rezultatima kakvi su se mogli naslutiti iz nedavne izjave Dubravka Bilića, Habek je, služeći se nogometnim rječnikom, izjavio kako je ovo tek prvo poluvrijeme pa će se o rezultatima jasnije govoriti nakon završetka utakmice. U nastavku presice Slavko Cerovčec i Željko Posavec izrazili su očekivanja da će u Klenovniku i Petrijancu odnijeti pobjede u utrkama za načelnike ovih općina.

Objavljeno: 02.06.2017., evarazdin.hr

Pročitano puta: 68 Zadnja promjena: Petak, 02 Lipanj 2017

MOJE ŠKOLOVANJE

 

vern
foi
lspr
fes
fpz

 

Prikaz obrazovnih institucija koje su utjecale na oblikovanje moje profesionalne karijere te koje su na neki način odredile moj životni i profesionalni put. Dobivena znanja i vještine koristio sam na najbolji mogući način, što kroz poslovne sustave u kojima sam radio, a kasnije, za korist i na dobrobit široj zajednici.

O MENI

Politika nije moj jedini izbor ali se bavim njome jer želim utjecati i biti aktivni sudionik društvenih procesa i na taj način pokušati pomoći dobrobiti moje djece, moje obitelji, i svih građanki i građana našeg grada, naše županije i naše države.

Moj svjetonazor je socijaldemokracija, opcija koja traži slobodu, pravdu i jednakost za svakog pojedinca i štiti pravo svakog čovjeka, neovisno o bilo kojem njegovom opredjeljenju. Čovjek sam širokih vidika, pun poštovanja i razumijevanja prema svakome, ali uvijek s vlastitim stavom.

MOJA VIZIJA

Želim biti političar koji dolazi iz naroda, i u narodu je svakodnevno, jednostavan, pristupačan i uvijek spreman na pomoć svakom čovjeku.

Želim biti političar koji okuplja a ne razdvaja, i čovjek koji na čelu kvalitetnog tima SDP-a može ponuditi Varaždinu bolje sutra.

KONTAKT PODACI

telefon+385 (0)42 213 165
 

emailinfo@alenkisic.eu
varazdin@sdp.hr

adresaTrakošćanska 24
42 000 Varaždin