Petak, 19 Svibanj 2017

Napadali su me, davali mi nadimke poput Druga Tita i Sulejmana, ali ipak imam podršku građana

Danas je kandidat za varaždinskog gradonačelnika Alen Kić održao press konferenaciju na Franjevačkom trgu te je zadnji dao kampanje htio zahvaliti svima koji su stajali uz njega cijelo ovo vrijeme.

- Mi smo se simbolično našli 5 do 12 iz razloga što sam ja kandidat broj 5 na listi za gradonačelnika, a 12 je lista za gradsko vijeće, lista časnih i prekrasnih ljudi koji se ne terete da su oštetili bilo koga na svijetu, a kamoli gradski proračun.- rekao je Kišić.

Zahvalio se kolegama iz pet stranaka koji ga podržavaju te građanima koji su bili strpljivi u kampanji koja, kako kaže, nije bila pretjerano teška.

- Ja sam ipak bio najnapadanija osoba. Čak kada su se potukli predstavnici HDZ-a i Čehokovo liste, bio je kriv Alen Kišić, ali ja sam to sve prihvatio sa smješkom.- napomenuo je i dodao kako im je potrebno trinaest ruku u gradskom vijeću za stabilnost Varaždina jer gradu Varaždinu ne trebaju novi šokovi i gradonačelnik kojeg će se uhićivati u Vijećnici.

Osvrnuo se i na lažne letke koji se šire Varaždinom, a na kojima piše kako Čehok odustaje od kandidature zbog straha od uhićenja :

- Čuo sam da postoje neki letci, ja ih nisam vidio i osuđujem taj čin, ako je to što piše lažno.- izjavio je Čehok i napomenuo kako je on taj koji je bio više napadnut od Čehoka i kako su mu davali nadimke poput druga Tita, Sulejmana, kako su mu brojili dane u Varaždinu, a osim dana, brojili su mi i kile.

- Gotovo da je ispalo da u Varaždinu da ne smijete biti kandidat za gradonačelnika jer imate puno kila, a ne zato jer ste oštetili grad i jer imate tri sudske procesa.- na kraju je rekao Kišić.

Objavljeno: 19.05.2017., evarazdin.hr

Pročitano puta: 74 Zadnja promjena: Petak, 19 Svibanj 2017

MOJE ŠKOLOVANJE

 

vern
foi
lspr
fes
fpz

 

Prikaz obrazovnih institucija koje su utjecale na oblikovanje moje profesionalne karijere te koje su na neki način odredile moj životni i profesionalni put. Dobivena znanja i vještine koristio sam na najbolji mogući način, što kroz poslovne sustave u kojima sam radio, a kasnije, za korist i na dobrobit široj zajednici.

O MENI

Politika nije moj jedini izbor ali se bavim njome jer želim utjecati i biti aktivni sudionik društvenih procesa i na taj način pokušati pomoći dobrobiti moje djece, moje obitelji, i svih građanki i građana našeg grada, naše županije i naše države.

Moj svjetonazor je socijaldemokracija, opcija koja traži slobodu, pravdu i jednakost za svakog pojedinca i štiti pravo svakog čovjeka, neovisno o bilo kojem njegovom opredjeljenju. Čovjek sam širokih vidika, pun poštovanja i razumijevanja prema svakome, ali uvijek s vlastitim stavom.

MOJA VIZIJA

Želim biti političar koji dolazi iz naroda, i u narodu je svakodnevno, jednostavan, pristupačan i uvijek spreman na pomoć svakom čovjeku.

Želim biti političar koji okuplja a ne razdvaja, i čovjek koji na čelu kvalitetnog tima SDP-a može ponuditi Varaždinu bolje sutra.

KONTAKT PODACI

telefon+385 (0)42 213 165
 

emailinfo@alenkisic.eu
varazdin@sdp.hr

adresaTrakošćanska 24
42 000 Varaždin