Četvrtak, 11 Svibanj 2017

Kišić najavio: Do kraja godine Gornji Kućan trebao bi dobiti novu ambulantu

U Gornjem Kućanu do kraja ove godine mogla bi početi s radom nova ambulanta.

To je danas kao izvjesnu mogućnost najavio Alen Kišić, kandidat za varaždinskog gradonačelnika, prilikom predaje prikupljenih potpisa stanovnika toga dijela grada.

Ravnatelju Doma zdravlja Draženu Jagiću oko 500 potpisa građana predala je Tamara Šabić, predsjednica Mjesnog odbora Gornji Kućan.

U pratnji Tamare Šabić i Alena Kišića bili su i Andreja Blazinarić, predsjednica ŽI HNS-a i predsjednica ogranka HNS-a Gornji Kućan te kandidatkinja na listi za Gradsko vijeće grada Varaždina, zatim dr. Ivica Škvorc, kandidat na listi za Gradsko vijeće grada Varaždina, prof. Stana Vereš, kandidatkinja na listi za Gradsko vijeće grada Varaždina, i Jelena Zrinski Berger, v.d. predsjednica HNS-a Varaždin te kandidatkinja na listi za Gradsko vijeće grada Varaždina.

Dražen Jagić naglasio je da je ovo prvi korak, a da daljnja procedura predviđa da otvaranje ambulante mora potvrditi Ministarstvo zdravstva, nakon čega će biti raspisan natječaj. Kišić vjeruje da bi to moglo biti do kraja ove godine.

- Prikupili smo više od 500 potpisa, tu su se uključili i Dom zdravlja i sami mještani. Minimum potrebnih potpisa je 425. Ono što je jako bitno je da Varaždinska županija i Dom zdravlja imaju to zadnje nepopunjeno mjesto na području zdravstvene zaštite grada Varaždina i na taj način ćemo popuniti mrežu. Jako je bitno i da imamo osiguranu liječnicu, što je danas od iznimne važnosti. Također, imamo osiguranu i lokaciju – rekao je Alen Kišić prilikom predaje potpisa.

Objavljeno: 11.05.2017., varazdinski.rtl.hr

Pročitano puta: 111 Zadnja promjena: Četvrtak, 11 Svibanj 2017

MOJE ŠKOLOVANJE

 

vern
foi
lspr
fes
fpz

 

Prikaz obrazovnih institucija koje su utjecale na oblikovanje moje profesionalne karijere te koje su na neki način odredile moj životni i profesionalni put. Dobivena znanja i vještine koristio sam na najbolji mogući način, što kroz poslovne sustave u kojima sam radio, a kasnije, za korist i na dobrobit široj zajednici.

O MENI

Politika nije moj jedini izbor ali se bavim njome jer želim utjecati i biti aktivni sudionik društvenih procesa i na taj način pokušati pomoći dobrobiti moje djece, moje obitelji, i svih građanki i građana našeg grada, naše županije i naše države.

Moj svjetonazor je socijaldemokracija, opcija koja traži slobodu, pravdu i jednakost za svakog pojedinca i štiti pravo svakog čovjeka, neovisno o bilo kojem njegovom opredjeljenju. Čovjek sam širokih vidika, pun poštovanja i razumijevanja prema svakome, ali uvijek s vlastitim stavom.

MOJA VIZIJA

Želim biti političar koji dolazi iz naroda, i u narodu je svakodnevno, jednostavan, pristupačan i uvijek spreman na pomoć svakom čovjeku.

Želim biti političar koji okuplja a ne razdvaja, i čovjek koji na čelu kvalitetnog tima SDP-a može ponuditi Varaždinu bolje sutra.

KONTAKT PODACI

telefon+385 (0)42 213 165
 

emailinfo@alenkisic.eu
varazdin@sdp.hr

adresaTrakošćanska 24
42 000 Varaždin