Srijeda, 26 Travanj 2017

eTV BLITZ Kišić obećaje da njegovo rješenje za bale neće stajati "ni lipe"

Do lokalnih izbora sada je preostalo još manje od mjesec dana, a ovaj put razgovarali smo s kandidatom za gradonačelnika Varaždina Alenom Kišićem, koalicije HNS-SDP-HSU-HSS-Laburisti.

Kišić je za eTV Blitz odgovorio na ova pitanja:

  • Zašto o balama tek na prvoj sjednici Gradskog vijeća
  • O kandidaturi Ivana Čehoka
  • O upućenoj mu replici Reformista da Čačić ne prima mirovinu
  • Ima li plan za strukturnu promjenu gospodarstva
  • Hoće li buduće Gradsko vijeće biti izrazito nestabilno

Objavljeno: 26.04.2017., evarazdin.hr

Pročitano puta: 25 Zadnja promjena: Nedjelja, 07 Svibanj 2017

MOJE ŠKOLOVANJE

 

vern
foi
lspr
fes
fpz

 

Prikaz obrazovnih institucija koje su utjecale na oblikovanje moje profesionalne karijere te koje su na neki način odredile moj životni i profesionalni put. Dobivena znanja i vještine koristio sam na najbolji mogući način, što kroz poslovne sustave u kojima sam radio, a kasnije, za korist i na dobrobit široj zajednici.

O MENI

Politika nije moj jedini izbor ali se bavim njome jer želim utjecati i biti aktivni sudionik društvenih procesa i na taj način pokušati pomoći dobrobiti moje djece, moje obitelji, i svih građanki i građana našeg grada, naše županije i naše države.

Moj svjetonazor je socijaldemokracija, opcija koja traži slobodu, pravdu i jednakost za svakog pojedinca i štiti pravo svakog čovjeka, neovisno o bilo kojem njegovom opredjeljenju. Čovjek sam širokih vidika, pun poštovanja i razumijevanja prema svakome, ali uvijek s vlastitim stavom.

MOJA VIZIJA

Želim biti političar koji dolazi iz naroda, i u narodu je svakodnevno, jednostavan, pristupačan i uvijek spreman na pomoć svakom čovjeku.

Želim biti političar koji okuplja a ne razdvaja, i čovjek koji na čelu kvalitetnog tima SDP-a može ponuditi Varaždinu bolje sutra.

KONTAKT PODACI

telefon+385 (0)42 213 165
 

emailinfo@alenkisic.eu
varazdin@sdp.hr

adresaTrakošćanska 24
42 000 Varaždin