Ponedjeljak, 01 Svibanj 2017

Poziv na proslavu 1. svibnja na Dravi

Varaždinski SDP već 28. godinu organizira proslavu Međunarodnog praznika rada na izletištu na Dravi, a poziv Varaždincima uputio je predsjednik Gradske organizacije stranke Alen Kišić.

– Ovo je prekrasna tradicija i 28 godina Varaždinci i gosti dolaze ovamo. Ove godine nas je vrijeme počastilo za razliku od nekoliko prethodnih godina i očekujem da se sve tri tisuće porcije graha podijele do zadnje. Bit će i dobar program u kojem sudjeluju varaždinski KUD-ovi i mažoretkinje, uz zabavnu glazbu, pravi piknik na Dravi. Danas ima jako puno političkih događanja, danas praznik rada obilježavaju neki koji to nikad nisu. Praznik rada je uvijek bio SDP-ov. SDP se uvijek borio za radnička prava . Poziva sve kojima je stalo do radničkih prava da nas posjete i tako, ne politički, damo počast radu i radnicima – pozvao je Kišić.
Program je počeo u 10 sati, s podjelom graha s kobasicama i tradicionalnom tombolom, a oko 13 sate očekuje se i čestitka predsjednika SDP-a Davora Bernardića.

Objavljeno: 01.05.2017., aktualno.hr

Pročitano puta: 28 Zadnja promjena: Nedjelja, 07 Svibanj 2017

MOJE ŠKOLOVANJE

 

vern
foi
lspr
fes
fpz

 

Prikaz obrazovnih institucija koje su utjecale na oblikovanje moje profesionalne karijere te koje su na neki način odredile moj životni i profesionalni put. Dobivena znanja i vještine koristio sam na najbolji mogući način, što kroz poslovne sustave u kojima sam radio, a kasnije, za korist i na dobrobit široj zajednici.

O MENI

Politika nije moj jedini izbor ali se bavim njome jer želim utjecati i biti aktivni sudionik društvenih procesa i na taj način pokušati pomoći dobrobiti moje djece, moje obitelji, i svih građanki i građana našeg grada, naše županije i naše države.

Moj svjetonazor je socijaldemokracija, opcija koja traži slobodu, pravdu i jednakost za svakog pojedinca i štiti pravo svakog čovjeka, neovisno o bilo kojem njegovom opredjeljenju. Čovjek sam širokih vidika, pun poštovanja i razumijevanja prema svakome, ali uvijek s vlastitim stavom.

MOJA VIZIJA

Želim biti političar koji dolazi iz naroda, i u narodu je svakodnevno, jednostavan, pristupačan i uvijek spreman na pomoć svakom čovjeku.

Želim biti političar koji okuplja a ne razdvaja, i čovjek koji na čelu kvalitetnog tima SDP-a može ponuditi Varaždinu bolje sutra.

KONTAKT PODACI

telefon+385 (0)42 213 165
 

emailinfo@alenkisic.eu
varazdin@sdp.hr

adresaTrakošćanska 24
42 000 Varaždin