Srijeda, 03 Svibanj 2017

Koalicija SDP-HNS-HSS-HSU predala listu za Gradsko vijeće

Kandidacijsku listu za Gradsko vijeće grada Varaždina, danas, 3. svibnja, u 14 sati u Gradskoj vijećnici predali su predstavnici koalicije SDP-HNS-HSS-HSU. Nositelj liste, ujedno i kandidat za gradonačelnika, Alen Kišić, listu je predao s predstavnicima koalicijskih partnera: Jelenom Zrinski Berger ispred HNS-a, Zvonimirom Sabatijem ispred HSS-a te Karmen Gumbas ispred HSU-a.

Tom prilikom naglasili su kako je ovo sasvim sigurno pobjednička lista jer su na njoj ljudi koji svojim znanjem, iskustvom i novim idejama, mogu doprinijeti boljitku svog grada Varaždina.

Najavljeno je da će koalicija SDP-HNS-HSS-HSU-Hrvatski laburisti predati potpise podrške kandidaturi za gradonačelnika Alena Kišića, te kandidate za njegove zamjenike, Vesnu Dušak i Nikolu Plaveca, u četvrtak, 4. svibnja, u 8 sati, u Gradskoj vijećnici. Potpise će predati Alen Kišić, kandidat za gradonačelnika Varaždina i predsjednik GO SDP-a Varaždin, u pratnji svojih zamjenika Vesne Dušak i Nikole Plaveca, te predsjednice GO HNS-a Varaždin, Jelene Zrinski Berger, predsjednika ŽO HSS-a Zvonimira Sabatija, predstavnice GO HSU-a Karmen Gumbas te predsjednice GO HL-a Jadranke Lukavečki.

Objavljeno: 03.05.2017., aktualno.hr

Pročitano puta: 49 Zadnja promjena: Nedjelja, 07 Svibanj 2017

MOJE ŠKOLOVANJE

 

vern
foi
lspr
fes
fpz

 

Prikaz obrazovnih institucija koje su utjecale na oblikovanje moje profesionalne karijere te koje su na neki način odredile moj životni i profesionalni put. Dobivena znanja i vještine koristio sam na najbolji mogući način, što kroz poslovne sustave u kojima sam radio, a kasnije, za korist i na dobrobit široj zajednici.

O MENI

Politika nije moj jedini izbor ali se bavim njome jer želim utjecati i biti aktivni sudionik društvenih procesa i na taj način pokušati pomoći dobrobiti moje djece, moje obitelji, i svih građanki i građana našeg grada, naše županije i naše države.

Moj svjetonazor je socijaldemokracija, opcija koja traži slobodu, pravdu i jednakost za svakog pojedinca i štiti pravo svakog čovjeka, neovisno o bilo kojem njegovom opredjeljenju. Čovjek sam širokih vidika, pun poštovanja i razumijevanja prema svakome, ali uvijek s vlastitim stavom.

MOJA VIZIJA

Želim biti političar koji dolazi iz naroda, i u narodu je svakodnevno, jednostavan, pristupačan i uvijek spreman na pomoć svakom čovjeku.

Želim biti političar koji okuplja a ne razdvaja, i čovjek koji na čelu kvalitetnog tima SDP-a može ponuditi Varaždinu bolje sutra.

KONTAKT PODACI

telefon+385 (0)42 213 165
 

emailinfo@alenkisic.eu
varazdin@sdp.hr

adresaTrakošćanska 24
42 000 Varaždin