Četvrtak, 27 Travanj 2017

Kišić, Bosilj i Plavec predstavili gospodarski program za Varaždin - evo glavnih točaka

Na današnjoj presici SDP-ov kandidat za gradonačelnika Alen Kišić, zajedno sa svojim zamjenikom Nikolom Plavecom i stranačkim kolegom Nevenom Bosiljom, predstavio je svoj gospodarski program s kojim izlazi na varaždinske izbore.

Kišić je Bosilja i Plaveca predstavio kao stručne ljude s velikim iskustvom u gospodarstvu, a za sebe je napomenuo da ima višegodišnje menadžersko iskustvo u Podravci, multinacionalnoj kompaniji Metro i dvije privatne tvrtke.

- U odnosu na druge kandidate po pitanju stručnosti u gospodarstvu ja sam pri vrhu. - izjavio je Kišić

Svoj program izložio je u 3 ključne točke:

  • Aktivacija gospodarske zone Brezje, u kojoj bi se nižom cijenom zemljišta, komunalnih doprinosa i komunalne naknade osobito pogodovalo investitorima koji dobro plaćaju radnike. 
  • Razvoj Tehnološkog parka 2 kao projekt čija bi izvedba trajala duže od ovog mandata.
  • Pomoć obrtnicima i oživljavanje centra i to i kroz izravne mjere, kao što su jamstva radi nižih kamata te neizravne mjere - kao što je subvencioniranje parkinga za one koji kupuju od obrtnika.

Kišić je na kraju izrazio uvjerenje da bi se veliki dio ovih aktivnosti mogao isfinancirati bez nekih većih zahvaćanja u proračun Grada.

Objavljeno: 27.04.2017., evarazdin.hr

Pročitano puta: 69 Zadnja promjena: Četvrtak, 27 Travanj 2017

MOJE ŠKOLOVANJE

 

vern
foi
lspr
fes
fpz

 

Prikaz obrazovnih institucija koje su utjecale na oblikovanje moje profesionalne karijere te koje su na neki način odredile moj životni i profesionalni put. Dobivena znanja i vještine koristio sam na najbolji mogući način, što kroz poslovne sustave u kojima sam radio, a kasnije, za korist i na dobrobit široj zajednici.

O MENI

Politika nije moj jedini izbor ali se bavim njome jer želim utjecati i biti aktivni sudionik društvenih procesa i na taj način pokušati pomoći dobrobiti moje djece, moje obitelji, i svih građanki i građana našeg grada, naše županije i naše države.

Moj svjetonazor je socijaldemokracija, opcija koja traži slobodu, pravdu i jednakost za svakog pojedinca i štiti pravo svakog čovjeka, neovisno o bilo kojem njegovom opredjeljenju. Čovjek sam širokih vidika, pun poštovanja i razumijevanja prema svakome, ali uvijek s vlastitim stavom.

MOJA VIZIJA

Želim biti političar koji dolazi iz naroda, i u narodu je svakodnevno, jednostavan, pristupačan i uvijek spreman na pomoć svakom čovjeku.

Želim biti političar koji okuplja a ne razdvaja, i čovjek koji na čelu kvalitetnog tima SDP-a može ponuditi Varaždinu bolje sutra.

KONTAKT PODACI

telefon+385 (0)42 213 165
 

emailinfo@alenkisic.eu
varazdin@sdp.hr

adresaTrakošćanska 24
42 000 Varaždin