Subota, 22 Travanj 2017

"Obišao sam sve kvartove i naselja - a uskoro slijedi i drugi krug tribina"

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Alen Kišić u svoj priopćenju ističe kako je zajedno sa svojim zamjenicima Vesnom Dušak i Nikolom Plavecom obišao sve varaždinske kvartove i sva naselja.

Organizirane su tematske tribine, a Kišićev je cilj bio razgovarati s ljudima i upoznati se s njihovim problemima, ali i čuti njihova mišljenja i prijedloge. Odaziv na tribine Kišić ocjenjuje više nego dobrim.

- Čuli smo puno dobrih prijedloga, a ono što je najbitnije, iz prve ruke smo saznali kako građani razmišljaju i koji su njihovi svakodnevni problemi. Građani najbolje znaju koji projekti su najbitniji za njihov kvart i što treba napraviti u njihovoj ulici. - rekao je Alen Kišić.

Prema Kišićevim riječima, Varaždince najviše zanima kvalitetno obrazovanje njihove djece, poboljšanje uvjeta u dječjim vrtićima i kako podići plaće radnicima s varaždinskog područja. Ocijenio je da su građani pozitivno dočekali prijedlog da se cijena vrtića smanji za 150 kuna. Isto tako - veli Kišić - građani zlatne dobi su zadovoljni što će se od sad voziti gradskim autobusima za simboličnih 30 kuna godišnje. Isto zadovoljstvo, prema priopćenju, iskazali su i oni koji se bave sportom. Na kraju priopćenja stoji da će se uskoro održati i drugi krug tribina, gdje će se ponovo razgovarati o programu, a građanima će se predstaviti i kandidati s liste za Gradsko vijeće.

Objavljeno: 22.04.2017., evarazdin.hr

Pročitano puta: 41 Zadnja promjena: Subota, 22 Travanj 2017

MOJE ŠKOLOVANJE

 

vern
foi
lspr
fes
fpz

 

Prikaz obrazovnih institucija koje su utjecale na oblikovanje moje profesionalne karijere te koje su na neki način odredile moj životni i profesionalni put. Dobivena znanja i vještine koristio sam na najbolji mogući način, što kroz poslovne sustave u kojima sam radio, a kasnije, za korist i na dobrobit široj zajednici.

O MENI

Politika nije moj jedini izbor ali se bavim njome jer želim utjecati i biti aktivni sudionik društvenih procesa i na taj način pokušati pomoći dobrobiti moje djece, moje obitelji, i svih građanki i građana našeg grada, naše županije i naše države.

Moj svjetonazor je socijaldemokracija, opcija koja traži slobodu, pravdu i jednakost za svakog pojedinca i štiti pravo svakog čovjeka, neovisno o bilo kojem njegovom opredjeljenju. Čovjek sam širokih vidika, pun poštovanja i razumijevanja prema svakome, ali uvijek s vlastitim stavom.

MOJA VIZIJA

Želim biti političar koji dolazi iz naroda, i u narodu je svakodnevno, jednostavan, pristupačan i uvijek spreman na pomoć svakom čovjeku.

Želim biti političar koji okuplja a ne razdvaja, i čovjek koji na čelu kvalitetnog tima SDP-a može ponuditi Varaždinu bolje sutra.

KONTAKT PODACI

telefon+385 (0)42 213 165
 

emailinfo@alenkisic.eu
varazdin@sdp.hr

adresaTrakošćanska 24
42 000 Varaždin