Utorak, 18 Travanj 2017

FOTO Kišić Čačića i Čehoka nazvao "bogatim umirovljenicima" kojima će uskratiti subvencije

Danas je u Klubu umirovljenika kandidat za gradonačelnika Alen Kišić - u društvu svojih zamjenika Nevenke Dušak i Nikole Plaveca - predstavio svoj program skrbi za one u trećoj dobi.

Kišić je dočekan u Klubu vrlo svečano, jer upravo danas slavi svoj 40. rođendan. Stoga je tu bila velika torta, ali i prigodni program kojega su mu priredili raspjevani i rasplesani umirovljenici. Evo i 5 točaka Kišićevog programa za umirovljenike, kojega je on izložio u društvu župana Štromara:

  • Nastavak davanja božićnice
  • Uvođenje uskrsnice - prijedlog je da bude 140 kn
  • Godišnja karta za busek po cijeni od 30 kn
  • Razvoj dnevnog centra za umirovljenike
  • Poticanje privatne inicijative za otvaranje domova za umirovljenike

Kišić je osobito napomenuo da subvencionirane karte za buseke neće dobiti bogatiji umirovljenici, poput saborskih zastupnika Čačića i Čehoka.

Objavljeno: 18.04.2017., evarazdin.hr

Pročitano puta: 53 Zadnja promjena: Utorak, 18 Travanj 2017

MOJE ŠKOLOVANJE

 

vern
foi
lspr
fes
fpz

 

Prikaz obrazovnih institucija koje su utjecale na oblikovanje moje profesionalne karijere te koje su na neki način odredile moj životni i profesionalni put. Dobivena znanja i vještine koristio sam na najbolji mogući način, što kroz poslovne sustave u kojima sam radio, a kasnije, za korist i na dobrobit široj zajednici.

O MENI

Politika nije moj jedini izbor ali se bavim njome jer želim utjecati i biti aktivni sudionik društvenih procesa i na taj način pokušati pomoći dobrobiti moje djece, moje obitelji, i svih građanki i građana našeg grada, naše županije i naše države.

Moj svjetonazor je socijaldemokracija, opcija koja traži slobodu, pravdu i jednakost za svakog pojedinca i štiti pravo svakog čovjeka, neovisno o bilo kojem njegovom opredjeljenju. Čovjek sam širokih vidika, pun poštovanja i razumijevanja prema svakome, ali uvijek s vlastitim stavom.

MOJA VIZIJA

Želim biti političar koji dolazi iz naroda, i u narodu je svakodnevno, jednostavan, pristupačan i uvijek spreman na pomoć svakom čovjeku.

Želim biti političar koji okuplja a ne razdvaja, i čovjek koji na čelu kvalitetnog tima SDP-a može ponuditi Varaždinu bolje sutra.

KONTAKT PODACI

telefon+385 (0)42 213 165
 

emailinfo@alenkisic.eu
varazdin@sdp.hr

adresaTrakošćanska 24
42 000 Varaždin