Vijesti

Pregled svih vijesti koje prate moj rad možete pronaći na ovoj stranici. Dio vijesti je prenešen sa drugih online portala, a dio je vlastiti sadržaj. Dio sadržaja dostupan je i na mojoj službenoj Facebook stranici, gdje se možete uključiti u raspravu, ostaviti svoju poruku te pohvaliti ili kritizirati dosadašnji rad te dati konkretne prijedloge koji bi mogli imati utjecaja na sve u zajednici.

Ove nedjelje, 4. lipnja, pred nama je drugi krug izbora na kojima biramo gradonačelnika grada Varaždina. Varaždina koji je grad ponosnih, vrijednih i dobrih ljudi. Ljudi koji su oduvijek cijenili poštenje, rad i iskrenost.

Jučer je kandidat za varaždinskog gradonačelnika Alen Kišić zajedno sa svojim suradnicima održao pressicu ispred zgrade VTC-a i rekao kako je upravo ta zgrada 'spomenik Čehokovog upravljanja'' i tom je prilikom rekao kako Čehok ima optužnicu za primanje mita od Stanoinga.

Na današnjoj presici šef županijskog SDP-a Mario Habek ponovio je svoje zadovoljstvo rezultatima stranke u prvom krugu, a izrazio je optimistična očekivanja prije nedjeljnog drugog kruga u Varaždinu, Petrijancu i Klenovniku.

Jednako kao jučer Radimir Čačić kada je govorio o drugom krugu izbora na županijskoj razini, tako je danas i Alen Kišić za drugi krug izbora za varaždinskog gradonačelnika, koji nas čeka 4. lipnja, rekao da je zapravo riječ o referendumu.

Varaždinska županija ne treba mijenjati smjer. Treba nastaviti istim putem, putem koji iza sebe ima rezultate.

Danas je kandidat za varaždinskog gradonačelnika Alen Kić održao press konferenaciju na Franjevačkom trgu te je zadnji dao kampanje htio zahvaliti svima koji su stajali uz njega cijelo ovo vrijeme.

U Gornjem Kućanu do kraja ove godine mogla bi početi s radom nova ambulanta.

Prof. dr.sc  Nina Begičević Ređep, prodekanica FOI-a  i profesorica na ovom fakultetu, nalazi se na listi  koalicije SDP-HNS-HSS-HSU za Gradsko vijeće grada Varaždina. Da Alen Kišić ozbiljno računa na njenu podršku u provedbi programa obrazovanja u gradu Varaždinu, rekao je i on sam na nedavno održanoj konferenciji za medije.

Varaždin nazivaju i „Mali Beč“ i to ne bez razloga. Bogata kulturna povijest i sadašnjost tog baroknog bisera oduševljava sve koji bar jednom prošeću ulicama Varaždina. Veliki kulturni i turistički potencijal Varaždina u svojem je programu prepoznao i Alen Kišić, kandidat za gradonačelnika Varaždina koalicije SDP/HNS/HSS/HSU/Laburisti.

Koalicija SDP-a, HNS-a, HSS-a, HSU-a i Laburista, predvođena kandidatom za gradonačelnika, Alenom Kišićem (SDP), predstavila je danas, 5. svibnja, listu za Gradsko vijeće Grada Varaždina.

Rano jutros u Gradskoj vijećnici Alen Kišić je sa zamjenicima predao 2500 prikupljenih potpisa podrške kandidaturi za gradonačelnika.

Kandidacijsku listu za Gradsko vijeće grada Varaždina, danas, 3. svibnja, u 14 sati u Gradskoj vijećnici predali su predstavnici koalicije SDP-HNS-HSS-HSU. Nositelj liste, ujedno i kandidat za gradonačelnika, Alen Kišić, listu je predao s predstavnicima koalicijskih partnera: Jelenom Zrinski Berger ispred HNS-a, Zvonimirom Sabatijem ispred HSS-a te Karmen Gumbas ispred HSU-a.

Kandidat za gradonačelnika koalicije SDP-HNS-HSU-HSS-Hrvatski laburisti Alen Kišić, kandidatkinja za zamjenicu Vesna Dušak te Nina Begičević Ređep s varaždinskog Fakulteta organizacije i informatike predstavili su u srijedu program koji se odnosi na obrazovanje iza kojeg, kako je naglasio Kišić, stoji uvjerljivo najjači tim.

Ponedjeljak, 01 Svibanj 2017

Poziv na proslavu 1. svibnja na Dravi

Varaždinski SDP već 28. godinu organizira proslavu Međunarodnog praznika rada na izletištu na Dravi, a poziv Varaždincima uputio je predsjednik Gradske organizacije stranke Alen Kišić.

Proslavu Praznika rada na Dravskom izletištu i ove je godine organizirao gradski SDP. Osim podjele besplatnog graha i popratnog programa, građanima su tamo u 13 sati prvosvibanjsku čestitku uputili SDP-ovac Alen Kišić, koji je u utrci za varaždinskog gradonačelnika, i 'šef' SDP-a na nacionalnoj razini Davor Bernardić.

Na današnjoj presici SDP-ov kandidat za gradonačelnika Alen Kišić, zajedno sa svojim zamjenikom Nikolom Plavecom i stranačkim kolegom Nevenom Bosiljom, predstavio je svoj gospodarski program s kojim izlazi na varaždinske izbore.

Do lokalnih izbora sada je preostalo još manje od mjesec dana, a ovaj put razgovarali smo s kandidatom za gradonačelnika Varaždina Alenom Kišićem, koalicije HNS-SDP-HSU-HSS-Laburisti.

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Alen Kišić u svoj priopćenju ističe kako je zajedno sa svojim zamjenicima Vesnom Dušak i Nikolom Plavecom obišao sve varaždinske kvartove i sva naselja.

Danas je u Klubu umirovljenika kandidat za gradonačelnika Alen Kišić - u društvu svojih zamjenika Nevenke Dušak i Nikole Plaveca - predstavio svoj program skrbi za one u trećoj dobi.

Anka Mrak-Taritaš, saborska zastupnica iz redova HNS-a i kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba, posjetila je danas Varaždin.

U četvrtak, 6. travnja, u Klubu Europa Media, predstavljen je program kandidata za gradonačelnika Varaždina Alena Kišića, kojeg podržava njegov matični SDP te partnerski HNS, HSU, HSS i Laburisti. Pod geslom ”Zajedno možemo”, kandidat za gradonačelnika Varaždina, Alen Kišić, te njegovi budući zamjenici, Vesna Dušak i Nikola Plavec, predstavili su glavne smjernice za gospodarski, obrazovni i društveni razvoj grada Varaždina.

RTL je u svojoj današnjoj emisiji Hrvatska Danas objavio rezultate ankete za gradonačelnika Varaždina te za ulazak u Gradsko vijeće.

Alen Kišić, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Varaždina, danas je detaljnije predstavio dio svojeg programa za predstojeće izbore. Riječ je o ulaganjima u vrtiće na području Grada Varaždina, a Kišić je iznio ideje kojima bi upravo te predškolske ustanove postale kvalitetnije, uz smanjenje financijskog opterećenja za roditelje.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić danas je bio na proslavi 26. obljetnice osnivanja SDP-a Varaždinske županije.

Stranica 1 od 5

MOJE ŠKOLOVANJE

 

vern
foi
lspr
fes
fpz

 

Prikaz obrazovnih institucija koje su utjecale na oblikovanje moje profesionalne karijere te koje su na neki način odredile moj životni i profesionalni put. Dobivena znanja i vještine koristio sam na najbolji mogući način, što kroz poslovne sustave u kojima sam radio, a kasnije, za korist i na dobrobit široj zajednici.

O MENI

Politika nije moj jedini izbor ali se bavim njome jer želim utjecati i biti aktivni sudionik društvenih procesa i na taj način pokušati pomoći dobrobiti moje djece, moje obitelji, i svih građanki i građana našeg grada, naše županije i naše države.

Moj svjetonazor je socijaldemokracija, opcija koja traži slobodu, pravdu i jednakost za svakog pojedinca i štiti pravo svakog čovjeka, neovisno o bilo kojem njegovom opredjeljenju. Čovjek sam širokih vidika, pun poštovanja i razumijevanja prema svakome, ali uvijek s vlastitim stavom.

MOJA VIZIJA

Želim biti političar koji dolazi iz naroda, i u narodu je svakodnevno, jednostavan, pristupačan i uvijek spreman na pomoć svakom čovjeku.

Želim biti političar koji okuplja a ne razdvaja, i čovjek koji na čelu kvalitetnog tima SDP-a može ponuditi Varaždinu bolje sutra.

KONTAKT PODACI

telefon+385 (0)42 213 165
 

emailinfo@alenkisic.eu
varazdin@sdp.hr

adresaTrakošćanska 24
42 000 Varaždin